زیر کلاسی از توابع تحلیلی چند ارز وابسته به عملگر دیفرانسیلی کسری توسعه یافته
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ارومیه - دانشکده علوم
- نویسنده حسین ابوبکری
- استاد راهنما سعید شمس
- سال انتشار 1393
چکیده
باتوجه به اینکه عملگر دیفرانسیلی کسری یکی از عملگرهای مهمی است که امروزه در حل معادلات دیفرانسیل کاربرد دارد و در آنالیز مختلط در تعریف کلاسهای توابع چند ارز به کار می رود با در نظر گرفتن این عملگر و بر اساس مفهوم پیروی رده خاصی از توابع تحلیلی چند ارز بر دیسک واحد uتعریف شده و خواص هندسی این دسته مورد بررسی قرار می گیرد
منابع مشابه
زیر کلاس خاصی از توابع چند ارز خوش ریخت وابسته به تابع فوق هندسی تعمیم یافته
دراین پایان نامه دو کلاس از توابع چند ارز خوش ریخت را با استفاده از عملگر خطی بخصوصی که در برگیرنده ی تابع فوق هندسی تعمیم یافته می باشد، تعریف نموده و خواص متنوع این رده از توابع را مورد بررسی قرار می دهیم. مفهوم همسایگی های توابع تحلیلی را برای این توابع توسیع داده و همچنین نتایج جالبی در رابطه با ضرب هادامارد توابع متعلق به یکی ازاین کلاس ها را بدست می آوریم.
زیر کلاسی از توابع همساز در ارتباط با توابع فوق هندسی تعمیم یافته رایت
در این پایان نامه ابتدا توابع همساز تک ارز و خواص هندسی آنها و بسط سری این توابع را مطالعه می کنیم . سپس با استفاده از حاصل ضرب پیچشی و تابع فوق هندسی تعمیم یافته رایت زی کلاس جدیدی از توابع تک ارز همساز تعریف می کنیم.سعی می شود در خصوص این کلاس خواص جالبی را از جمله کران ضرایب،نتایج شمولیت و خواص هندسی دیگری را اثبات کنیم.
15 صفحه اولنتایج ساندویج برای کلاسهای خاصی از توابع چند ارز براساس عملگر سریواستاوا-اتیه
در این پایان نامه با استفاده از عملگر سریواستاوا-اتیّه کلاسهای خاصی از توابع چند ارز و تحلیلی بر دیسک واحد u تعریف می گردد و با استفاده از قضایای پیروی و نتایج مربوط به ساندویچ، خواص هندسی این کلاسها مورد بررسی قرار می گیرد .
15 صفحه اولخواص محاطی زیر کلاسی ازتوابعp-ارز شامل عملگرهای خاص
با استفاده از روشهای پیروی دیفرانسیلی و تعریف کلاس های جدید از توابع p -ارز با استفاده از تابع فوق هندسی گاوس مرتبه های ستاره گونی و محدبی توابع موجود در این کلاس ها را بررسی کرده و روابط شمول را مورد بررسی قرار می دهیم.
15 صفحه اولخواص زیر رده هایی از توابع تحلیلی
اگر خانواده تمام توابعی مانند(f(z که در دایره واحد تحلیلی،تک ارز،0 =(f(z و 1= (f(z را با s نمایش دهیم آنگاه خانواده s دارای خواص و کاربردهای منحصربه فردی می باشد. در این پایان نامه برای شروع ، کرانهایی برای نرم اعضای s و مشتق آنها حاصل شده است . در ادامه با معرفی زیر کلاسهایی از خانواده s مانند توابع ستاره گون ، ستاره گون از مرتبه a ،محدب ، محدب از مرتبه a،ستاره گون قوی ، ستاره گون قوی از مرتب...
منابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ارومیه - دانشکده علوم
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023